Huisartsenpraktijk Ritter & Kuipers

Griep- en pneumokokkenvaccinaties najaar 2024

De griepvaccinaties voor het seizoen '24/'25 worden op donderdag 14 november tussen 14 en 17 uur op de praktijk geprikt. Hiervoor gaat u 2 weken van te voor via de post een uitnodiging ontvangen áls u in aanmerking komt en u niet eerder heeft afgemeld. Neemt u deze uitnodiging mee op de afspraak ivm de administratie! Ook iedereen die dit jaar een uitnodiging gaat ontvangen voor de Pneumokokken vaccinatie kan deze griepprik meteen ontvangen op de zelfde dag als de pneumokokkenprik. De prikdatum voor de pneumokokkenprik is op donderdag 31 oktober tussen 14 en 17 uur.

De griepvaccinaties voor het seizoen '24/'25 worden op donderdag 14 november van 14-17 uur gegeven aan iedereen die een oproep heeft gehad. Heeft u in het verleden aangegeven geen interesse te hebben in de griepprik, dan gaat u ook geen uitnodiging ontvangen! Wilt u deze uitnodiging voortaan weer wél ontvangen, dan kunt u dit aangeven bij onze assistente of via MijnGezondheid.net (Waar u online uw vragen kunt stellen in de vorm van een e-consult, afspraken kunt maken, uw recepten kunt herhalen en zelfs de samenvatting van uw dossier kunt inzien)

Informatie over de griepprik

Voor op donderdag 31 oktober van 14 tot 17 uur ontvangen mensen van 59 tot en met 63 jaar (geboren vanaf 1-1-1961 t/m 31-12-1964) een uitnodinging voor een gratis pneumokokkenprik. Deze prik werkt 5 jaar. 

Info over de pneumokokkenprik

Bent u verhinderd op de genoemde prikdata of wilt u uw prik eerder ontvangen, dan kunt u vanaf 29 oktober via de assistente een afspraak maken voor een andere datum. Eventueel kan u dan eerder al geprikt worden en hoeft u dus niet eens te wachten tot 14 november!  

Ps: de Coronaprik wordt dit jaar niet meer door de huisarts verzorgd maar door de GGD. Hiervoor kunt u als u in aanmerking komt (Leeftijd of ook in aanmerking voor griepprik) een afspraak maken bij de GGD via www.planjeprik.nl of 0800-7070

Informatie over de Coronaprik najaar 2024