Huisartsenpraktijk Ritter & Kuipers

Griep vaccinaties ´21/´22 zijn geprikt.

De griepvaccinaties voor het seizoen '21/'22 zijn op donderdag 25 november geprikt. Ook iedereen die dit jaar een uitnodiging heeft ontvangen voor de Pneumokokken vaccinatie heeft deze prik kunnen ontvangen.

De griepvaccinaties voor het seizoen '21/'22 zijn op donderdag 25 november en de dagen daarna gegeven aan iedereen die een oproep had ontvangen en zich hiervoor had gemeld. Heeft u in het verleden aangegeven geen interesse te hebben in de griepprik, dan heeft u ook geen uitnodiging ontvangen. Wilt u deze uitnodiging voortaan weer wél ontvangen, dan kunt u dit aangeven bij onze assistente of via MijnGezondheid.net (Waar u online uw vragen kunt stellen in de vorm van een e-consul, afspraken kunt maken, uw recepten kunt herhalen en zelfs de samenvatting van uw dossier kunt inzien)

Heeft u een uitnodiging voor de griepprik ontvangen maar bent u vergeten om hierop te reageren: Laat het zo snel mogelijk weten via de assistene of via MijnGezondheid.net. (We hebben er nog slechts enkelen over dit jaar dus OP=OP)

Ps: Er moet tenminste 1 Week zitten tussen de griepprik en de Corona-Boosterprik!