Huisartsenpraktijk Ritter & Kuipers

Praktijkmaatregelen Coronavirus

Vanwege het Coronavirus zullen wij op de praktijk voorlopig de onderstaande maatregelen invoeren om de kans op besmetting en doorgeven van het virus zoveel mogelijk te beperken:

-Komt u niet naar de praktijk bij luchtwegklachten en koorts maar overleg eerst telefonisch met de assistente wat te doen.

-Op de praktijk zullen wij het lichamelijke contact beperken door u niet de hand te schudden. Hoest svp in uw elleboog. 

-Om de kans op besmetting van onze assistente te verkleinen en uitval te voorkomen zullen wij haar zoveel mogelijk isoleren van de patientenstromen. Dit houdt in dat haar deur zoveel mogelijk gesloten blijft en dat zij alleen telefonisch bereikbaar is. 

-Wij zullen om de kans op besmetting met het Covid19 / Corona-virus speciale Coronaspreekuren plannen waardoor de kans op onderlinge besmetting tussen patiënten zoveel mogelijk wordt voorkomen. 

Heeft u andere klachten waarvoor u contact nodig heeft met de dokter of assistente; dan kan dat gewoon! Dat kan telefonisch, met een consult, zo nodig een visite...maar ook via een e-consult of zelfs via beeldbellen! 

Voor een e-consult of medicatie bestellen via internet moet u zich wel eerst aanmelden voor MijnGezondheid.net in onze praktijk:

Meldt u zich hier aan voor MijnGezondheid.net

-Als nodig zal u gezien worden door de dokter. U gaat hiervoor niet via de assistente naar de spreekkamer, maar via de tussenkamer. Zo nodig draagt de dokter persoonlijke bescherming zoals een mondmasker en een bril om verdere mogelijke besmettingen in de komende weken te voorkomen. 

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen!