Huisartsenpraktijk Ritter & Kuipers

Griepprik seizoen 2021/2022

Griepprik en vaccinatie tegen Pneumokokken 2021-2022

Als u in aanmerking komt voor de jaarlijkse griepprik (en u had eerder niet aangegeven deze uitnodiging niet meer te willen ontvangen!) dan kunt u deze tussen 26 oktober tot 3 november 2021 in de brievenbus verwachten. De griepprik wordt gegeven op donderdag 25 november 2021 tussen 14-17 uur op de praktijk.

Let op: dit jaar splitsen we de patienten op eerste letter van de achternaam om te veel drukte te voorkomen:

A t/m G     tussen 14 en 15 uur

H t/m O     tussen 15 en 16 uur

P t/m Z      tussen 16 en 17 uur 

Voor informatie over de Griepprik 2021 (Klik op deze link)

Bent u dit jaar 69,70, 71, 72 of 73 jaar geworden, dan krijgt u dit jaar óók een uitnodiging voor de Pneumococcenvaccinatie.

De Pneumococcenvaccinatie wordt (als u dat wenst) in combinatie met de griepprik gegegeven op woensdag 17 november 2021 tussen 15-17 uur op de praktijk. 

Voor meer informatie over de Pneumocococcenprik 2021 (Klik op deze link)

Heeft u een uitnodiging gekregen maar bent u niet in staat om de Pneumokokkenvaccinatie en/of de griepprik te komen halen (op de genoemde tijd), dan kunt u contact opnemen met onze assistente voor het maken van een andere afspraak. 

Neemt u uw uitnodigingsbrief mee! Deze is nodig voor de administratie!

Houdt u zich aan svp de dan geldende Coronamaatregelen: Houdt u svp 1,5 meter afstand, draagt u een mondkapje en zorgt u voor een vlotte doorstroming. Wij proberen zoveel mogelijk afstand te creëren door er in de praktijk eenrichtingsverkeer van te maken. Doet u svp kleding aan waarbij u snel en makkelijk uw bovenarm/ bovenarmen kunt ontbloten. 

Durft u het toch niet aan om op de prikdag uw vaccinatie te komen halen, dan kunt u dat vanaf dinsdag 16 november tot woensdag 24 november aangeven bij de assistente. Wij maken dan een andere afspraak met u.

Heeft u in de voorgaande jaren aangegeven dat u geen uitnodiging voor de griepvacciantie meer wenst te ontvangen maar denkt u daar dit jaar anders over: dan kunt u dit telefonsch laten weten aan de assistente of via MijnGezondheid.net  Wij laten u dan ná 25 november weten of er vaccinaties over zijn en anders zullen wij die voor u nabestellen. 

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze assistente.