Huisartsenpraktijk Ritter & Kuipers

Griepprik seizoen 2020/2021

Griepprik 2020

Het verstrekken van de griepprikken voor het seizoen 2020/2020 gaat dit jaar anders dan anders. 

Als u in aanmerking komt voor de jaarlijkse griepprik (en u heeft eerder niet aangegeven deze uitnodiging niet meer te willen ontvangen!) dan kunt u deze half oktober in de brievenbus verwachten. De griepprik wordt gegeven op donderdag 29 oktober 2020 tussen 14-17 uur op de praktijk.

Voor informatie over de Griepprik 2020 (Klik op deze link)

Bent u geboren tussen 1-1-'41 en 31-12-'47 dan krijgt u dit jaar óók een uitnodiging voor de Pneumococcenvaccinatie. Deze Pneumococcenvaccinatie wordt gegegeven op woensdag 28 oktober 2020 tussen 15-17 uur op de praktijk. Let op: u krijgt dan meteen óók uw griepprik als u dat wenst. 

Voor meer informatie over de Pneumocococcenprik 2020(klik op deze link)

In verband met Corona zullen we maatregelen treffen om zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden tussen de patienten en vragen wij u een mondkapje mee te nemen. De planning is een éénrichtingsverkeer in te richten op de praktijk waarbij u via de voordeur de praktijk binnen komt en via de achterdeur weer naar buiten gaat. 

Mocht u verhinderd zijn op deze prikdag, laat uw gezondheid het niet toe of durft u het niet aan ivm Corona: laat het ons vóór de prikdag weten zodat u een afspraak met de assistente kunt maken voor een andere dag (ná 29 oktober) en wij een vaccinatie voor u kunnen reserveren. 

Houdt u svp voor de laatste ontwikkelingen deze site in de gaten omdat het Corona-virus onze planning voor het vaccineren zou kunnen verstoren. Wij laten het u dan via deze site weten daags voor het prikken!

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze assistente.