Huisartsenpraktijk Ritter & Kuipers

Griepprik seizoen 2020/2021

Griepprik 2020

De griepprikken zijn reeds verdeeld.


Als u in aanmerking kwam voor de jaarlijkse griepprik (en u had eerder niet aangegeven deze uitnodiging niet meer te willen ontvangen!) dan kon u deze half oktober in de brievenbus verwachten. De griepprik is gegeven op donderdag 29 oktober 2020 tussen 14-17 uur op de praktijk.

Voor informatie over de Griepprik 2020 (Klik op deze link)

Bent u geboren tussen 1-1-'41 en 31-12-'47 dan kreeg u dit jaar óók een uitnodiging voor de Pneumococcenvaccinatie. Deze Pneumococcenvaccinatie is gegegeven op woensdag 28 oktober 2020 tussen 15-17 uur op de praktijk. 

Voor meer informatie over de Pneumocococcenprik 2020(klik op deze link)

Heeft u wel een uitnodiging gekregen en bent u het vergeten of kon u om een andere reden de griepprik niet komen halen, dan kunt u contact opnemen met onze assistente. Wij krijgen op 24 november nog een kleine nalevering ivm de hoge opkomst, maar mensen met een hoger gezondheidsrisico proberen we zoveel mogelijk voorrang te geven voor deze nalevering. Blijft er toch over, dan kunnen wij u bellen als u dan op de lijst staat om alsnog geprikt te willen worden. Helaas is er een landelijk tekort, dus Op is helaas ook Op!

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze assistente.